Ворог прибуває на кордон Білорусі та України: фото з космосу

На території аеродрому “Зябрівка” упродовж місяця надходить російська техніка і війська.

Фотографії із супутника показують, що упродовж місяця на військовий аеродром “Зябрівка”, що знаходиться біля кордону з Україною, почала надходити російська техніка і війська. Про це повідомляє білоруське видання “Радіо Свобода”

Читайте також: ФСБ готує теракти в РФ, щоб звинуватити Україну – ГУР

У повідомленні йдеться про те, що за останній місяць на аеродром під Гомелем прибувають російські війська. За місяць там з’явилися піщані  насипи, які можуть використовуватися для зенітно-ракетного полку. 

“Насправді російська військова техніка і жива сила прибули в Зябрівку (Гомельський район) півтора тижня тому. Росіяни залишаються там з весни, але в обмеженій кількості. Доступ до Зябрівки, як і раніше, закритий. Як стояли, так і стоять російські війська, але зараз більше техніки та людей”, — повідомляє джерело з Гомельського району.

Видання показало фото аеродрому у Зябрівці станом на 24 серпня та станом на 16 жовтня. 

Иллюстративное фото / Радіо Свобода

Иллюстративное фото / Радіо Свобода

Иллюстративное фото / Радіо Свобода

Иллюстративное фото / Радіо Свобода

Читайте також: Переговори з РФ стануть нагородою людожерам за холодний геноцид – Подоляк

“Ми бачимо, що в північній частині аеродрому будуються піщані насипи. Причому пісок привозять не ззовні, а безпосередньо з кар’єрів на аеродромі.”, — йдеться у білоруського ЗМІ. 

У повідомленні додали ще одне фото, де видно, що на території аеродрому збільшилася кількість військових вантажівок, розширилася територія військового містечка, а також наявні зенітно-ракетні комплекси С-300 і С-400. 

Читайте також: Армія РФ тікає з Херсонщини прикриваючись цивільними — ОК “Південь”

Нагадаємо, У Центробанку заявили, що мобілізація завдала удару по економіці РФ. З ринку праці вилучили багато робочих рук, а настрої бізнесу та споживачів погіршилися.