Через “помсту” ЗСУ гауляйтер Херсонщини просить владу РФ вивезти жителів

Гауляйтер Херсонщини Володимир Сальдо звернувся до керівництва Росії з прохання вивезти жителів регіону.

Гауляйтер Херсонщини Володимир Сальдо звернувся до влади РФ з прохання вивезти жителів регіону. Сальдо заявив, що у вересні жителі Херсонщини начебто зробили свій вибір і хотіли приєднання територій до РФ. Він заявив, що таке рішення не прийняла влада України, тому “мстить” за це обстрілюючи міста Херсонщини. 

“У зв’язку з цим керівництвом Херсонської адміністрації було прийнято рішення організувати можливість виїзду в інші регіони РФ для відпочинку та навчання херсонських сімей”, — заявив гауляйтер. 

Він додав, що окупаційна влада пропонує жителям Херсонщини виїхати до Криму, Ростовської, Краснодарської та Ставропольської області. 

«Ми запропонували всім жителям Херсонської області, якщо є таке бажання, щоб убезпечити себе від наслідків ракетних ударів, теж виїхати в інші регіони. Перш за все, це Крим, Ростовська область, Краснодарський край, Ставропольський край — наші сусіди. Вивезти своїх дітей і самим виїхати».

Сальдо звернувся до керівництва РФ й попросив допомоги в організації такого заходу. 

У своїй промові Сальдо висловив сподівання, що його заклик почують, бо «Росія своїх не кидає».

Нагадаємо, Сергій Гайдай розповів, що на окуповану Луганщину звозять мобілізованих засуджених. На Луганщину привозять мобілізованих, в більшості це люди, які проходили виправні терміни.