В ОК «Південь» показали, як знищили 13 важливих об’єктів армії РФ на Херсонщині

28 окрема механізована бригада імені Лицарів Зимового Походу та підрозділ Нацгвардії знищили 2 склади з боєкомплектом, танк, МТ-ЛБ, 6 одиниць військової автомобільної техніки, особовий склад на Херсонщині.

На Херсонщині силами мобільного підрозділу Курта 28 омбр та підрозділу Нацгвардії було знищено 13 важливих об’єктів російської армії. Про це повідомили в Оперативному Командуванні “Південь”. 

Читайте також: ЄС не допустить повного знищення енергетики України – Єврокомісія

“На Херсонщині силами мобільного підрозділу Курта 28 омбр та підрозділу Нацгвардії було знищено 13 цілей окупантів. Завдяки успішно проведеній дорозвідці 2-а зведеними групами 28-ої омбр та 27-ої Печерської бригади НГУ, сили оборони України вразили більше десятка об’єктів, які ворожа армія використовувала для утримання регіону.”, — йдеться у повідомленні. 

У повідомленні пояснили, що серед знищених цілей було 2 склади з боєкомплектом, танк, МТ-ЛБ, 6 одиниць військової автомобільної техніки, зокрема 4 джипи та 2 бліндажі, де переховувався особовий склад.

Читайте також: Поліція врятувала хлопчика з Бахмута, батьків якого вбив російський снаряд

Нагадаємо, в окупованому Маріуполі почали видавати “паспорти” з міткою “ДНР”. У Маріупольському районі у селі Мангуш окупанти видали перші паспорти з “мітками” про “ДНР”.