«Дорогі понти»: Ракетна атака стала найбезглуздішою в історії РФ — ГУР

Масована ракетна атака коштувала РФ півмільярда доларів, зазначили в ГУР.

Вчорашні масовані ракетні удари РФ по Україні стали «явкою з повинною» для РФ та «дорогими понтами» диктатора Володимира Путіна з генералом Сергієм Суровікіним. Про це повідомив у ході телемарафону представник ГУР України Андрій Юсов.

На думку ГУР, масована атака стала «однією з найбезглуздіших терористичних акцій» в історії Російської Федерації.

«Це явка з повинною. Весь світ побачив, що удари завдаються в першу чергу по цивільним об’єктам, мирним жителям, енергетичній інфраструктурі. Військова інфраструктура, наша обороноздатність внаслідок цих ударів майже не постраждали. Постраждали мирні люди, і це те, що побачив увесь світ», – зазначив Юсов.

EPA / UPG

EPA / UPG

У ГУР підкреслили, що люди, які їдуть на роботу та батьки, які ведуть своїх дітей до шкіл та садів, не можуть бути військовими цілями.

«Якщо високоточна зброя – це зброя, яка має похибку більше кілометра, то це найбільша антиреклама російських ракетних озброєнь, яку можна собі уявити. Ніхто їх більше не ставитиме за приклад, ні тим більше розглядатиме для якихось закупівель», – підсумував він.

Дорогі понти для Путіна і Суровікіна обійшлися Росії не лише у понад $500 млн за один день, а й ефективністю та боєздатністю загалом їхніх ракетних військ — йдеться в повідомленні

скриншот

скриншот