На Бахмутському напрямку ЗСУ знищили парашутно-десантний полк — Генштаб

ЗСУ знищили велику кількість російських військовослужбовців та військової техніки підрозділів парашутно-десантного полку. Значні втрати РФ не дозволяють продовжувати бойові дії.

Збройні сили України знищили значну кількість військовослужбовців російської армії. Зокрема, підтверджено знищення значної кількості військовослужбовців та військової техніки підрозділів 137-го парашутно-десантного полку 106-ї парашутно-десантної дивізії. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ. 

Читайте також: Бункер злочинцям не допоможе — Рєзніков

За даними Генштабу, на Бахмутському напрямку підтверджено знищення великої кількості військовослужбовців та військової техніки підрозділів 137-го парашутно-десантного полку 106-ї парашутно-десантної дивізії збройних сил російської федерації. 

“Значні втрати не дозволяють продовжувати бойові дії вказаним підрозділом без проведення додаткових заходів”, — повідомили у Генштабі. 

Читайте також: Російські підрозділи втікали в очевидній паніці — британська розвідка

Нагадаємо, Зеленський заявив про геноцид українців на Харківщині. Росіяни під час окупації Харківської області поводилися так, як у Київській області: катували мешканців, руйнували дитячі садки та школи.