Росію чекає парад суверенітетів — Резніков

У нинішніх кордонах Росія перестане існувати

Після поразки у війні проти України на Російську Федерацію чекає трибунал і “парад суверенітетів”. Зберегтися у нинішніх кордонах РФ вже не зможе. Про це заявив міністр оборони Олексій Резніков у інтерв’ю РБК-Україна.

Читайте також: Потрібно кілька перемог: Резніков сказав, коли скінчиться війна

“При будь-якому акті капітуляції, який ми приймемо від Росії, згодом, хоч би як він називався, хоч би як він був завуальований, я переконаний, що трибунал і майбутній «Нюрнберг» на них усіх чекає. Навіть якщо вони судитимуться заочно чи посмертно”, – вважає міністр.

Резніков підкреслив, що в майбутньому Україна вже ніколи не віритиме Росії та росіянам, хто б не стояв біля керма в Москві.

Читайте також: Модель ленд-лізу до кінця ще не готова — Резніков

“Єдина річ, яка може збалансувати цю невіру – це безпекова архітектура, гарантована серйозними партнерами: Великобританія, США, країни Євросоюзу, Туреччина. Система безпеки архітектури, яку ми з вами повіримо, на відміну від Будапештського меморандуму”, – заявив міністр.

На думку Резнікова, після поразки у нинішній війні в Росії ще будуть реваншистські настрої, які поступово зійдуть нанівець. А згодом, упевнений міністр, Російська Федерація в нинішньому вигляді взагалі перестане існувати.

«Я думаю, буде парад суверенітетів, тріщатиме РФ на різні державні утворення», — вважає Резніков.

Нагадаємо, Подоляк потролив керівництво РФ. Почавши «СВО» Москва досягла цілей прямо протилежних заявленим. Серед них – розширення НАТО та ймовірне повернення Криму в Україну, а також ліквідація анклавів ЛДНР, руйнація власної економіки та ізоляція.

Підпишись на наш Telegram-канал, якщо хочеш першим дізнаватися про головні новини.