Окупанти у Маріуполі відсвяткували «річницю визволення Донецька від фашистів» – Андрющенко

Радник мера назвав святкування окупантів «необільшовицьким фашизмом Росії в максимальній точці пропагандистського маразму».

У Маріуполі окупанти відсвяткували річницю «звільнення Донецька від фашистів». Про це повідомляє радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко.

Читайте також: Придністров’я відмовляється йти на війну — ГУР

«У Маріуполі мраZота відсвяткувала річницю визволення Донецька (у них – чомусь Донбасу) від нацистів. Все за класикою. Неопіонерія путінюгента. Гауляйтери. Військові окупанти радянського союзу та сучасності», — написав Андрющенко.
За його словами, окупанти провели святкування з гімном СРСР, «піонерами» та «ветеранами». Також вони з «пафосом та танцями» відкрили Саур-Могилу.

«Переможці. До цього вони перемогли водопостачання, електропостачання та газопостачання усієї Донецької області. Тепер, на тлі похолодання, добивають до «перемоги» теплопостачання», – підсумував Андрющенко.

Раніше Зеленський назвав кількість звільнених територій. Із першого вересня українські захисники звільнили вже десятки населених пунктів. І цей процес продовжується.