Уночі ворог завдав ракетних ударів по Харкову та Змієву — ОВА

Протягом минулої доби на Харківщині внаслідок ворожих обстрілів поранено чотирьох людей.

Вночі 7 вересня окупанти завдали двох ракетних ударів по Немишлянському району Харкова і одного — по місту Зміїв. Про це повідомляє голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синегубов.

Читайте також: Зеленский висловився за заборону віз для росіян

«Два ракетні удари. Одна з ракет потрапила в двоповерховий будинок, спалахнула автомийка, постраждали кафе, магазини, автомобілі. Друга ракета потрапила в землю. Попередньо — без постраждалих. Близько 4 години ранку зафіксували один ракетний удар у Зміїві Чугуївського району, потрапила у землю біля лікувального закладу. На щастя, ніхто не постраждав», — уточнив він.

Минулої доби окупанти обстрілювали населені пункти Богодухівського, Чугуївського, Харківського та Ізюмського районів області. Через обстріл є руйнування житлових будинків та господарських споруд, також сталися пожежі.

«Вчора в результаті ракетного удару по смт Печеніги Чугуївського району отримали поранення дві людини — 45-річний чоловік і 17-річний хлопець. У Богодухівському районі поранення отримали 41-річна та 51-річна жінка. Стан постраждалих — легкий та середній», — наголосив Синьогубів.

Раніше Зеленський поговорив із Трас і запросив її до Києва. Трасс дотрималася обіцянки, що після її обрання на посаду Зеленський буде першим світовим лідером, з яким вона офіційно поспілкується.