Сергій Притула опублікував фото з “Народними Байрактарами”

Сергій Притула поділився світлинами з “Народними Байрактарами” і подякував кожному, хто допомуг зібрати потрібну суму.

22 червня у день народження Сергія Притули стартував благодійний проект «Народний Байрактар» із закупівлі трьох безпілотників Bayraktar TB2 для ЗСУ. Необхідна сума у розмірі 602,009,910.58 гривень була зібрана на вечір 24 червня.

Вчора, 6 вересня, Сергій Притула подякував всім, хто долучився до збору коштів на Байрактари, а також поділився в Instagram фотографіями, де він стоїть біля “Народних Байрактарів”, на які збирали кошти українці з 22 червня. 

“Від імені усіх, хто доклав своїх зусиль, щоб ця трійка «Народних Байрактарів» здійнялась в небо над Україною і пришвидшила нашу Перемогу, обіймаю «Прапороносців»! Дякую кожному за копійку, гривню, мільйони гривень, які стали запорукою того, щоб необхідна сума була зібрана”, — написав Сергій Притула. 

Він розповів, що турецькі партнери були вражені до глибини душі тим,  як швидко і якою кількістю людей біла зібрана потрібна сума на покупку Байрактарів. 

“Як наслідок – є і три байрактари, і супутник, і доступ до бази супутникових знімків компанії з найбільшим парком супутників з технологією SAR на орбіті!”, — написав Притула. 

Читайте також: Війна вийде за межі 2022 року – Залужний

Нагадаємо, президент Тайваню заявив про «когнітивну війну» з боку Китаю. Китай використовує неправдиву інформацію, щоб свідомо бентежити людей, зазначила Цай Інвень.