ЗСУ завдали вісім ударів по опорних пунктах ворога на Півдні

За добу 28 серпня ЗСУ знищили понад 40 окупантів та 13 одиниць ворожої техніки на південному напрямку. Про це повідомляє ОК Південь.

Читайте також: Арестович розповів, хто підриває потяги та машини у РФ

У зведенні йдеться, що українська авіація завдала 8 ударів по опорних пунктах та скупчення ворожої живої сили, озброєння та техніки в районі Нововознесенського, Благодатівки, Новопетрівки, Любомування, Іванівки, Вавилового.

«Ракетно-артилерійські підрозділи відкоригували кількість окупантів на правому березі Дніпра. Мінус 4️1️ у вже неживій силі, також знищено два безпілотні літальні апарати, танк Т-72, ​​РСЗО Ураган, зенітно-гарматний ракетний комплекс Панцирь установка Нона-С, станція радіоелектронної боротьби, шість одиниць автобронетехніки. Остаточні втрати ворога уточнюються», — наголосили в ОК Південь.

Також повідомляється, що корабельне угруповання ворожого флоту в Чорному морі у складі з двох надводних та одного підводного ракетоносія знаходиться в готовності до завдання ударів по українській території.

«Сумарна кількість ракет становить до 2️0 Калібрів. Для масовості на чергування додано великий десантний корабель. Загроза ракетних ударів, диверсійних заходів та артилерійських обстрілів залишається актуальною», — наголосили військові.

Раніше Зеленський зробив заяву про секретну нараду. Глава держави обговорив поточну ситуацію на фронті з керівниками ЗСУ, розвідки, СБУ, МВС та інших структур.