Резніков пообіцяв хороші новини з фронту до кінця року

Говорити про терміни закінчення війни міністр не готовий

До кінця року на українців чекають «хороші новини» з фронту, але говорити про терміни закінчення війни поки що важко. Про це заявив міністр оборони України Олексій Резніков у інтерв’ю Військовому телебаченню.

Читайте також: Втрати РФ в Україні: Озвучено дані на 25 серпня

«Мені важко говорити: на роки, на рік, на місяць – тому що це все одно будуть лише мої припущення. Дуже багато факторів, які приведуть нас до перемоги. Ми точно до неї прийдемо. Питання: коли і якою ціною», – заявив він.

За словами Резнікова, крім волі та готовності українців захищати країну, потрібні також зброя, патрони та гроші для фінансування держави. У цьому питанні Україна розраховує на допомогу із боку західних партнерів.

Читайте також: Міноборони України запропонувало РФ капітулювати

«Я обізнаний чи добре поінформований оптиміст, тому я маю певні позитивні надії, що цього року будуть хороші, приємні новини для всього українського суспільства і світу. Людям важливо бачити перемоги», – заявив міністр.

Нагадаємо, Резніков вважає, що гірший етап у війні вже позаду. Наразі Україна стоїть на порозі «нового етапу» війни. ЗСУ розпочали контрнаступ «в іншому напрямку».

Підпишись на наш Telegram-канал, якщо хочеш першим дізнаватися про головні новини.