Зеленський пообіцяв потужну відповідь у разі обстрілів 23-24 серпня

Президент Володимир Зеленський на брифінгу із президентом Польщі Анджеєм Дудою, висловився щодо можливих обстрілів зі сторони Росії 23-24 серпня.

Сьогодні, 23 серпня, відбувся брифінг, на якому президент України Володимир Зеленський висловився про можливе збільшення обстрілу в Україні. Про це повідомляє пресслужба Офісу Президента України в Facebook.

Президент України Володимир Зеленський поспілкувався на важливі теми з президентом Республіки Польща Анджеєм Дудою, а також відповів на записання ЗМІ. 

Голова держави розповів, що є інформація про загрозу ракетних обстрілів від партнерів та розвідки. 

«Загроза ця є щодня. Ми знаємо пріоритети – б’ють по об’єктах інфраструктури або державних інституціях. Росія може збільшити кількість обстрілів на 23-24 серпня. Ця вся інформація, яка є», — поділився президент. 

Читайте також: Рівень забрудненості повітря у Києві залишається високим: рекомендації КМДА

На запитання журналіста про те, що буде, якщо будуть бити по Києву, президент відповів: “Те ж саме, що і зараз. Тому, що для мене, як для президента, і як для кожного українця, Київ, Чернігів, Донбас, Харків, Запоріжжя — це все однаково, там скрізь живуть наші українці. І відповідь такою ж буде, як і в цих містах: будуть бити нас, будуть отримувати потужну відповідь”.

Нагадаємо, День Незалежності у Києві — що важливо знати. День Незалежності України 2022 року у Києві пройде без параду та з обмеженнями. При цьому час комендантської години залишиться незмінним.