Джонсон заявив, що Путін хоче напасти на нові території України

Борис Джонсон наголосив на тому, що Путін готує ще більше фальшивих референдумів на території України.

Прем’єр-міністр Великобританії Борис Джонсон повідомив, що Путін планує напад на нові частини України. Про це він сказав на саміті Кримської Платформи

«Путін, як ми бачимо, планує напад на нові частини України. Він хоче всю Україну. Хоче зробити з нею те саме, що вже зробив із Кримом. Він готує анексію. Готує більше фальшивих референдумів. Тому нам усім важливо бути разом і ми не можемо дозволити, щоб силою зброї змінювалися кордони», — наголосив Джонсон.

Для довідки. Александер Бо́рис де Пфеффел-Джонсон (народився 19 червня 1964) — британський політик та колишній журналіст, прем’єр-міністр Великої Британії із 2019 року. Колишній міністр закордонних справ Британії (2016—2018), один з лідерів кампанії за вихід Великої Британії з ЄС, колишній міністр тіньового кабінету міністрів опозиції, колишній мер Лондона (2008—2016). На парламентських виборах 2015 року Джонсон був обраний членом парламенту, при цьому продовжував виконувати обов’язки мера Лондона до травня 2016 року.

Нагадаємо, британським солдатам сказали готуватися до війни проти РФ — Mirror. У разі відправлення в Україну зв’язок військових із сім’ями може бути відсутнім тривалий час.