Арестович планує балотуватися у президенти України

Також Арестович спростував чутки про те, що він планує створювати свою політичну партію разом із Подоляком.

Якщо Зеленський вирішить не балотуватись на другий термін, Арестович може подати свою кандидатуру на майбутніх виборах. Про це він заявив в інтерв’ю журналісту Дмитру Гордону.

Читайте також: На Херсонщині атаковано три командні пункти ворога

Коли мова зайшла про політичні амбіції, Арестович розповів, що не планує йти в президенти, якщо чинний президент балотуватиметься, але якщо Зеленський відмовиться від цієї ідеї, він може запропонувати свою кандидатуру.

«Я зараз скажу те, що нікому досі не говорив. Всі говорять про мій якийсь божевільний рейтинг. Але мій рейтинг, це рейтинг президента. Я себе від президента ніколи не відокремлюю. Я ніколи не підставляю людей, з якими працюю». Взагалі зараз ці розмови для мене взагалі не зовсім коректно вести.Якщо він піде на другий термін, я його підрізати не буду.Якщо Зеленський не подаватиметься, я піду.Я це розумію, як можливість зробити щось хороше для людей. можливість монетизувати рейтинг», — сказав Арестович.

Також радник голови ОП спростував чутки про те, що він планує створювати свою політичну партію разом із Подоляком.

Ще у 2019 році Зеленський заявляв, що не планує йти на другий термін, оскільки, на його думку, президенту достатньо й однієї каденції, щоб реалізувати всі свої плани та не перетворювати її на гонку за рейтингом для наступних виборів. Однак наприкінці 2021 року він повідомив, що все ще думає про те, щоби піти на другий термін.

Раніше Зеленський звернувся до жителів захоплених земель. Україна поверне всі свої території, а окупантам залишається лише рятуватися втечею, заявив глава держави.