Миколаїв закрили на довгу комендантську годину

З вечора п’ятниці до ранку понеділка городянам заборонено виходити на вулицю

Влада закрила Миколаїв на затяжну комендантську годину – з 23:00 п’ятниці по 5:00 понеділка. Відпрацьовуватимуть колаборантів, які коригують російські обстріли. Про це повідомив голова Миколаївської ОВА Віталій Кім під час відеозвернення.

Читайте також: Миколаїв знову під обстрілом — мер

Він наголосив, що місто буде повністю закрите, тому закликав городян закупитись необхідними продуктами на ці два дні.

«Ставтеся з розумінням. У вихідні місто буде закрито. Закупіться їжею та водою. Ми працюємо і по колаборантах, у тому числі», – сказав він.

Під час затяжної комендантської години діятимуть ті ж правила, що й уночі – заборона перебування на вулицях та інших громадських місцях без спеціальних перепусток та посвідчень.

Читайте також: Вадатурського могли вбити випадково – Кім

Як послаблення влада дозволила батькам з дітьми гуляти поряд зі своїм будинком. Також дозволено вигул собак поруч із будинком, але треба брати із собою документи. Проте людей закликають без потреби не виходити на вулицю.

Для екстрених випадків, коли все ж таки потрібно пересуватися містом, громадян супроводжуватиме поліція. Якщо випадок не екстрений, пересування містом заборонено.

Нагадаємо, в ОК Південь назвали причину обстрілу росіянами Миколаєва. Масовані ракетні удари та поширення фейків є спробою зламати дух миколаївців, вважає Наталія Гуменюк.

Підпишись на наш Telegram-канал, якщо хочеш першим дізнаватися про головні новини.