Ворог знову обстріляв Сумщину

Російські військові регулярно обстрілюю прикордоння, руйнуючи при цьому об’єкти цивільної інфраструктури, житлові будинки.

Росіяни протягом дня тричі обстріляли Сумщину. Усього було зафіксовано 16 прильотів. Про це у понеділок, 1 серпня, повідомив голова ОВА Сумщини Дмитро Живицький.

 

«Сьогодні протягом дня росіяни здійснили три обстріли прикордонних громад області, зафіксовано 16 прильотів», — заявив Живицький.

 

Він зазначив, що близько 12.00 був артилерійський обстріл Білопілля, після 14.00 – ворог здійснював мінометний обстріл Хотинської громади, а ввечері – з 18.20 до 19.30 – продовжувався артилерійський обстріл Есманської громади.

 

«На щастя, у всіх випадках без жертв та руйнувань», — заявив Живицький.

 

Нагадаємо, що в ніч на 1 серпня війська РФ вкотре завдали ударів по Миколаєву. Було пошкоджено понад 70 житлових будинків, приміщення травматичного пункту однієї з лікарень, гуманітарний склад з медичними препаратами. Серед цивільних є загиблі та постраждалі. Їхня кількість уточнюється.

 

А на Донеччині через обстріл загинуло троє людей — двоє у Бахмуті та одна особа — у Соледарі. Поранення отримали 16 мешканців Донбасу.

Новини от Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet