УКРАЇНА

Україну знову охопить спека до +37°C: коли чекати

Після недавніх дощів у деяких регіонах України очікується значне підвищення температури.

Після дощів, які накрили низку областей України, всю країну охопить спека. У деяких регіонах температура повітря сягатиме +37. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці у Facebook.

Читайте також: У додатку «Резерв+» з’явилася нова позначка для своєчасно оновлених військових документів

За словами синоптика, у більшості областей України 24 липня температура повітря становитиме +25+29 градусів, у південній частині +30+34 градуси. Вночі ж буде просто +16+20 градусів.

За даними синоптика, дощі та грози повернуться у четвер, 25 липня, але торкнуться лише західних областей. Решта території країни, включно з Києвом, буде спекотною та сухою. У столиці температура повітря сягатиме +28.

“У четвер-п’ятницю буде переважно свіжа чудова синоптична атмосфера (окрім значної частини півдня та південного сходу), а в неділю-понеділок спека до України повернеться до +30+34 градусів. Найвища температура повітря — у південній частині України, +34+37 градусів. Взагалі найближчим часом південь України стабільно утримує жарку суху погоду”, — повідомила Діденко.

Нагадаємо, погода в Україні на 24 липня: очікуються дощі, грози та град. 24 липня погода в Україні буде мінливою, з різними температурними режимами та опадами.