УКРАЇНА

У ЦПД заявили про підготовку ворога до масованих ракетних ударів по Україні

Росіяни планують майбутні хвилі атак і активно накопичуючи стратегічні ресурси, включаючи ракети, паливо та авіацію.

Керівник Центру протидії дезінформації при РНБО України заявив про зростання загрози нових ракетних ударів по українській інфраструктурі. За його словами, Росія готується до майбутньої хвилі атак, активно накопичуючи стратегічні ресурси, включаючи ракети, паливо та авіацію. Про це повідомив Андрій Коваленко у Telegram.

«Вони хочуть перебити розподільчі можливості атомних станцій. Це створює загрозу ядерній аварії. Якщо вони перебивають розподільчі потужності, це створює ядерну аварію”, — наголошується у заяві.

Плани агресора включають ураження об’єктів ядерної енергетики та завдання збитків розподільним потужностям атомних станцій, що може призвести до серйозних проблем з постачанням електроенергії й викликати кризу на енергетичному ринку України.

Читайте також: Україна просила в Польщі зброю, яку та придбала в Південної Кореї, Дуда відмовив

Нагадаємо, РФ накопичує ракети для удару по енергетиці України: ворог чекає на похолодання: Defense Express. Противник планує завдати ракетних ударів по енергетичній інфраструктурі України, очікуючи настання певних температурних умов, які можуть призвести до максимальної шкоди.