ВСЕСВІТ

Путін планує відвідати Туреччину, — росЗМІ

Російський диктатор повідомив про свої наміри турецькому президенту Реджепу Тайіпу Ердогану під час їхньої зустрічі на саміті БРІКС.

Туреччина готується до приїзду російського лідера Володимира Путіна до Анкари. Про це 28 жовтня повідомляють росЗМІ з посиланням на дипломатичне джерело. Уточнюється, що дату візиту ще не обговорено.

“Ми очікуємо на цей візит, готуємося до нього. Але поки що конкретних термінів не визначено», — заявив співрозмовник.

Спікер прес-служби президента Росії Дмитро Пєсков підтвердив, що Володимир Путін планує відвідати Туреччину. За його словами, російський лідер повідомив про свої наміри турецькому президенту Реджепу Тайіпу Ердогану під час їхньої зустрічі на саміті БРІКС у Казані. Ердоган висловив сподівання на приїзд глави російської держави, додавши, що під час переговорів з Путіним побачив інтерес з боку Росії до можливого обміну військовополоненими з Україною.

Читайте також: Путін підтвердив присутність військ КНДР у Росії

Раніше повідомлялося, що в ОП спростували заяви Путіна про «таємну пропозицію» України через Туреччину. В Офісі президента України прокоментували слова російського лідера Володимира Путіна про нібито отриману через Туреччину «секретну пропозицію» від України.