УКРАЇНА

Зеленський на Ставці доручив розробити внутрішній план зміцнення України

На засіданні Ставки верховного головнокомандувача 24 жовтня президент України Володимир Зеленський дав вказівку учасникам розробити внутрішній план зміцнення країни.

У четвер, 24 жовтня президент України Володимир Зеленський на засіданні Ставки верховного головнокомандувача дав вказівку учасникам розробити внутрішній план зміцнення України. Про це повідомив президент України Володимир Зеленський у своєму Telegram.

Читайте також: Спроба Путіна залучитися від БРІКС підтримкою війни проти України була невдалою, — речник ЄС

За його словами, на Ставці детально розглянули підготовку до опалювального сезону з точки зору безпеки, відновлення та співпраці з партнерами. Про це доповідали представники Міністерства регіонального розвитку та будівництва, Міністерства енергетики та Повітряних сил Збройних Сил України.

Особливу увагу було приділено підготовці прикордонних і прифронтових громад. Також обговорили довгострокові енергетичні рішення, які «підвищать стійкість України».

«За підсумками засідання доручив членам Ставки підготувати визначені частини нашого внутрішнього плану посилення України. Поряд з планом перемоги мають опрацювати всі необхідні кроки України, які забезпечать нашій державі внутрішні результати», — наголосив Зеленський.

Читайте також: Генсек ООН закликав до миру в Україні під час саміту БРІКС

Він пояснив, що ініціатива охоплює такі сфери, як фронт, оборонно-промисловий комплекс, економіка і фінанси, інформаційна сфера, забезпечення справедливості, регіональна робота та інші стратегічно важливі сектори.

За його словами, організацію роботи покладуть на секретаря Ради національної безпеки і оборони Олександра Литвиненка.

Нагадаємо, Володимир Зеленський не планує підписувати закон про постійний зимовий час. Президент України не має наміру затверджувати закон про скасовування переведення годинників на зимовий та літній час.