УКРАЇНА

Росіяни вдарили біля ринку у Куп’янську: поранених уже дев’ятеро

Окупанти атакували Куп’янськ, частково було зруйновано двоповерхову торгівельну будівлю, а також торгові кіоски є постраждалі.

Російські військові вранці 24 жовтня атакували місто Куп’янськ Харківської області, удар стався неподалік ринку. Частково було зруйновано двоповерхову торгівельну будівлю, а також торгові кіоски. Рятувальники змогли витягти жінку з-під завалів, вона в тяжкому стані, 7 людей отримали різні тілесні ушкодження. Про це повідомляє Національна поліція, голова Харківської обласної адміністрації Олег Синєгубов через Telegram.

«Близько 10.00 окупанти вдарили по м. Куп’янськ. Ворог потрапив поблизу магазину та місцевого ринку», — наголошується у заяві.

За його словами, двоє людей загинули, а не менше трьох отримали поранення. Глава ОВА зазначив, що екстрені служби вже працюють на місці, і дані постійно оновлюються. Згодом Синєгубов уточнив, що інформація про загиблих у Куп’янську не підтвердилася. Він також додав, що за попередньою інформацією, четверо людей постраждали від авіаційного удару. Жінку у тяжкому стані витягли з-під завалів.

Частково зруйновано двоповерхову торгівельну будівлю, 12 торгових кіосків та скло вікон нежитлових будівель було пошкоджено. За інформацією Національної поліції, росіяни атакували Куп’янськ, ймовірно, ОДАБ-1500. Місцеві мешканці опинилися в епіцентрі удару. П’ять жінок та двоє чоловіків отримали різні тілесні ушкодження. Один із постраждалих перебуває у тяжкому стані.

На місці події працюють слідчо-оперативна група, криміналісти та вибухотехніки. За інформацією, отриманою від Синєгубова, до 13:00 кількість постраждалих внаслідок авіаудару Куп’янськом збільшилася до 9 осіб. Чотири людини були госпіталізовані, одна з них у тяжкому стані, троє – у середньому.

Читайте також: Зеленський розповів, коли РФ буде присутня на саміті миру

Раніше повідомлялося, військові РФ намагаються зайти до Селидова: ЗСУ вибивають піхоту на околицях. Поблизу міста постійно відбувається обстріл, що призводить до руйнування житлових будинків у приватному секторі.