УКРАЇНА

Росіяни завдали удару по житловому сектору в Донеччині: є жертви

Внаслідок авіаудару російських військ по житловому сектору села Олександро-Калинове вночі, рятувальники змогли врятувати одну поранену людину та вилучити тіла двох загиблих.

Вночі російські окупанти завдали чергового авіаудару по житловому сектору в селі Олександро-Калинове, Краматорський район, Донецька область. Внаслідок цього ворожого обстрілу постраждав приватний будинок, який був повністю зруйнований. Про це повідомляє ДСНС.

Читайте також: Британська розвідка: Росія запустила рекордну кількість дронів-камікадзе у вересні по Україні

На місце трагедії оперативно прибули підрозділи ДСНС для проведення рятувальних робіт. Під час розбору завалів надзвичайникам вдалося врятувати поранену людину, яку було передано медичним службам для надання невідкладної допомоги. На жаль, під уламками будівлі були знайдені тіла двох загиблих.

Рятувальні роботи завершилися після того, як було розібрано близько 2 тонн будівельного сміття. На цей момент ситуація на місці обстрілу стабілізована, проте мешканці села залишаються під постійною загрозою ворожих атак.

Нагадаємо, нічна атака на Черкащину: ППО знищило шість БпЛА, але постраждала інфраструктура. Вночі 22 жовтня Черкащина стала об’єктом ворожих атак, але завдяки зусиллям ППО вдалося уникнути жертв.