ВСЕСВІТ

У Пентагоні підтвердили присутність північнокорейських військових у Росії

У Сполучених Штатах виявлено докази присутності північнокорейських військових на території Росії, про що повідомив міністр оборони США Ллойд Остін під час пресконференції в Римі.

У Сполучених Штатах виявлено докази присутності північнокорейських військових на території Росії, однак наразі незрозуміло, яку саме діяльність вони ведуть. Про це повідомив міністр оборони США Ллойд Остін під час пресконференції в Римі, як передає Reuters.

Читайте також: НАТО не готове надати Україні членство – заява глави місії США

«Ми маємо докази того, що війська КНДР перебувають у Росії. Але що саме вони роблять, ще належить з’ясувати. Це питання, яке потребує нашої уваги», — зазначив Остін.

Глава Пентагону не уточнив деталі, не повідомивши про природу зібраних доказів або час їх отримання. 

Незважаючи на заяви президента Володимира Зеленського, інформація про наявність північнокорейських військовослужбовців у лавах російської армії не була підтверджена американськими джерелами, а також не узгоджується з даними, наданими Головним управлінням розвідки України та Південної Кореї.

Нагадаємо, Ллойд Остін пояснив чому США забороняють бити по РФ ракетами ATACMS. Міністр оборони США Ллойд Остін назвав причину по якій Україні заборонено бити вглиб Росії.