УКРАЇНА

Воювати повинні молоді, бо штурм — це справа енергійних і азартних, — військовий

Командир екіпажу БПЛА «Кара небесна» Андрій Отченаш вважає, що молоді громадяни України мають відігравати ключову роль на передовій.

Воювати на передовій мають молоді громадяни України, особливо це видно з поточної ситуації на фронті. Таку думку висловив командир екіпажу БПЛА «Кара небесна» бригади «Рубіж» Андрій Отченаш в інтерв’ю для ТСН.

Читайте також: КНДР надає ракети та людей Росії в обмін на ядерні технології, — Буданов

За словами військового, обговорення в суспільстві про зниження призовного віку з 25 до 18 років — це позитивна тенденція. Однак, на його думку, основна увага має приділятися саме тим умовам, які складаються на полі бою.

«Ситуація на полі бою показує, що воювати мають молоді — це справа пасіонарної енергії, а не стриманості, яку дає вік старшого покоління. Штурм — справа агресивної молоді, а не повільних чоловіків середнього та похилого віку. Молодь — це про здоров’я, азарт і бажання перемагати, саме те, що потрібно нам зараз», — заявив  Андрій Отченаш.

Нагадаємо, масована нічна атака: Повітряні сили збили 57 ворожих БпЛА над Україною. Завдяки ефективним діям Повітряних сил та Сил оборони України було збито 57 ворожих безпілотників у 12 областях.