УКРАЇНА

До +19 тепла та без опадів: синоптики розповіли про погоду в Україні 23 жовтня

В Україні 23 жовтня очікується приємна погода без опадів, проте з мінливою хмарністю.

У середу, 23 жовтня в Україні очікується мінлива хмарність без опадів. Вітер буде південно-західний, з переходом на північно-західний, зі швидкістю 5-10 м/с. Про це повідомляє Український гідрометеорологічний центр.

Читайте також: Європарламент затвердив виділення Україні €35 млрд за рахунок заморожених активів РФ

Температурний режим в країні варіюватиме: вночі температура становитиме 2-7° тепла, на узбережжі Чорного моря буде тепліше — до 10°. Вдень температура підніметься до 11-16°, а в південних регіонах стовпчики термометрів покажуть 14-19°.

У Київській області очікується невелика хмарність, без опадів. Вітер також буде південно-західний з переходом на північно-західний, зі швидкістю 5-10 м/с. Температура вночі коливатиметься від 2 до 7° тепла, а вдень — від 11 до 16°. У самому Києві вночі температура складе 5-7° тепла, вдень — 12-14°.

Нагадаємо, РФ накопичує ракети для удару по енергетиці України: ворог чекає на похолодання: Defense Express. Противник планує завдати ракетних ударів по енергетичній інфраструктурі України, очікуючи на настання певних температурних умов, які можуть призвести до максимальної шкоди.