УКРАЇНА

РФ вдарила балістикою по житловому району Кривого Рогу: серед постраждалих — дитина

У ніч на 20 жовтня Кривий Ріг знову став мішенню для ворожої атаки, коли противник здійснив удар балістичною ракетою по житловому району.

Пізно ввечері 20 жовтня вороги знову завдали удару по Кривому Рогу, використовуючи балістичну ракету. Атака була спрямована на житловий район. Унаслідок цього постраждали четверо людей, серед яких 12-річна дівчинка, дві жінки та чоловік. Про це повідомив голова міської військової адміністрації Олександр Вілкул.

Читайте також: Генсек ООН та інші лідери країн прибудуть до РФ на зустріч з Путіним

“Постраждало 4 людини — 12-річна дівчинка, дві жінки і чоловік, усім надано необхідну медичну допомогу, в лікарні зараз одна людина, стан середньої тяжкості. Також у лікарнях залишається 8 людей, які постраждали після удару 19 жовтня, також у стані середньої тяжкості”, — повідомив Вілкул.

За його словами, внаслідок удару постраждали 12 житлових будинків, готель, Палац культури, банк, кілька магазинів і 14 легкових автомобілів. На місце події було направлено всі оперативні, медичні та комунальні служби. Наразі тривають роботи з ліквідації наслідків атаки.

Нагадаємо, Генштаб: втрати армії РФ в Україні перевищили 680 тисяч осіб. За даними Генштабу ЗСУ, ворог зазнав значних втрат: близько 680230 осіб, 9071 танків, 18175 бойових броньованих машин та 19589 артилерійських систем.