ВСЕСВІТ

КНДР заявила про 1,4 млн мобілізованих чоловіків, які готові до війни

На фоні великої кількості мобілізованих молодиків, КНДР не приховує погроз Південній Кореї.

У Північній Кореї повідомили про мобілізацію 1,4 мільйона громадян, готових брати активну участь у «священній війні» і перемогти противників, що загрожують «суверенітету» країни, якою керує Кім Чен Ин. Про це повідомило Корейське центральне інформаційне агентство.

«У разі війни знищиться Республіка Корея (Південна Корея — ред.). Вона бажає війни, і ми із задоволенням знищимо її… За зведеними даними, за два дні, 14 та 15 жовтня, у загальнодержавному масштабі понад 1,4 млн керівних працівників Спілки молоді та молодих людей виявили гаряче бажання вступити та повернутися до Народної армії», — наголошується в заяві.

Пропаганда КНДР заявляє, що таким було бажання 1,4 млн молодих людей. У заяві КНДР не приховує погроз Південній Кореї: «Уся країна переповнена бажанням знищити корейське сміття, яке порушує суверенітет та безпеку нашої священної республіки», — написано в документі.

«Гаряча пристрасть молоді до вступу в армію є яскравим проявом пекучої ненависті і мстивості представників нового покоління, готових зривати зброєю покарання безрозсудну хоробрість покидьків людства, які скоюють навіть найбільший злочин, щоб неодмінно викликати війну, і порвати поганий зв’язок з ними. Молоді люди різних місць підписали заяву про вступ та повернення до армії з рішучістю знайти та знищити всіх без винятку найлютіших маніяків протиборства, злочинців», — зазначається в заяві.

Раніше повідомлялося, що у США прокоментували можливу участь військових КНДР в Україні. Наразі США не можуть однозначно підтвердити чи спростувати інформацію журналіста про наявність від 3000 до 7000 північнокорейських солдатів, проте це викликає занепокоєння.