УКРАЇНА

ЗСУ знищили ворожий пункт пілотування БПЛА (відео)

Оператори батальйону безпілотних систем «Black Raven» 93-ї окремої механізованої бригади «Холодний Яр» провели успішну операцію з ліквідації російського пункту пілотування БПЛА.

Оператори батальйону безпілотних систем «Black Raven» 93-ї окремої механізованої бригади «Холодний Яр» успішно провели операцію з ліквідації російського пункту пілотування безпілотних літальних апаратів (БПЛА). Про це повідомляє журналіст Юрій Бутусов. 

Читайте також: В Одесі працівник ТЦК, за гроші визнавав чоловіків непридатними через базу «Оберіг»

“Оператори батальйону безпілотних систем Black Raven 93-ї окремої механізованої бригади «Холодний Яр» провели операцію по ліквідації російського пункту пілотування БПЛА. Цей важливий об’єкт використовувався противником для розвідувальних та ударних дій”, — йдеться у повідомленні.

Команда «Black Raven» продемонструвала високу професійну підготовку та ефективність у виконанні завдань, що підтверджує значення безпілотних систем у сучасних бойових умовах. 

Нагадаємо, уряд спростив вимоги до електронного обліку медичного канабісу. Кабінет міністрів України вніс зміни до постанови, що регулює електронну систему обліку вирощування, переміщення та обробки медичних конопель.