ВСЕСВІТ

Відповідав за постачання зброї: ЦАХАЛ ліквідував головного логіста Хезболли

Він грав ключову роль у постачанні зброї між Іраном та «Хезболлою», а також був відповідальний за транспортування новітнього озброєння між підрозділами угруповання.

У ході авіаційного удару по Бейруту ізраїльська авіація знищила Сухейла Хусейна Хусейні, який обіймав відповідальну посаду у групуванні «Хезболла». Він відповідав за постачання зброї з Ірану та командував логістичним штабом. Про це повідомив ЦАГАЛ (Армія оборони Ізраїлю).

Представники ізраїльської армії зазначили, що Хусейні грав ключову роль у постачанні зброї між Іраном та «Хезболлою», а також був відповідальний за транспортування новітнього озброєння між підрозділами угруповання. «Штаб контролює матеріально-технічне забезпечення терористичної організації Хезболла, а також відповідає за формування бюджету та управління різними підрозділами організації», — наголошується в повідомленні.

Згідно з заявою ЦАГАЛу, Хусейні також був відповідальним за підготовку бюджету та забезпечення матеріально-технічними ресурсами найважливіших проєктів організації «Хезболла», включаючи організацію терористичних атак на Ізраїль з Лівану та Сирії».

Читайте також: Израиль нанес масштабный удар по Бейруту.

Раніше повідомлялося, США не відновлюють діалог про припинення вогню між Ізраїлем та «Хезболлою», — CNN. У США зрозуміли, що їхні зусилля будуть спрямовані на контроль операцій Ізраїлю в Лівані та проти Ірану, а не припинення військових дій.