УКРАЇНА

Дощі на заході, тепла погода на решті території: синоптики про погоду в Україні 3 жовтня

Синоптики очікують мінливу хмарність, дощі на заході та комфортні температури на решті території, зокрема в Києві, де погода залишиться без опадів.

У четвер, 3 жовтня в Україні очікується мінлива хмарність. У західних областях можливі дощі, тоді як на решті території опади не прогнозуються. Вітер південного та південно-східного напрямку, зі швидкістю 5-10 м/с, супроводжуватиме цей день. Про це повідомляють в Українському гідрометеорологічному центрі. 

Читайте також: У РФ банки забороняють відкривати більше однієї кредитної картки

Температура повітря вночі коливатиметься в межах 7-12 градусів тепла, а на узбережжі морів – до 15 градусів. Вдень стовпчики термометрів покажуть 19-24 градуси, однак у західних регіонах буде прохолодніше – від 12 до 17 градусів.

Що стосується Київщини, то тут також прогнозується мінлива хмарність, але без опадів. Вітер залишиться південно-східного напрямку, зі швидкістю 5-10 м/с. Уночі температура на Київщині становитиме 7-12 градусів, а вдень підніметься до 19-24 градусів. У Києві вночі очікується близько 10 градусів тепла, вдень – від 21 до 23 градусів.

Нагадаємо, СБУ виурила викладачку університету, яка коригувала удари РФ по Харкову. Служба безпеки України затримала викладачку університету, яка працювала інформаторкою ФСБ.