УКРАЇНА

ЗСУ продемонстрували, як створюють проходи в мінних полях для наступу на Курщині

Українські військові інженери з 49-ї інженерно-штурмової бригади продемонстрували свої вміння в створенні проходів у мінних полях та комбінованих загородженнях на кордоні з Курською областю Росії.

Українські військові продемонстрували, як їхні інженери створюють проходи в мінних полях і загородженнях на кордоні з Курською областю Російської Федерації. Цю інформацію повідомили у 49-й інженерно-штурмовій бригаді, що підпорядковується командуванню Сил підтримки Збройних сил України. 

Читайте також: Російський літак тричі порушив повітряний простір Японії: у Токіо відреагували

“Дивитись на те, як 49 інженерно-штурмова бригада Сил підтримки ЗСУ другий раз за місяць пророблює проходи у комбінованих загородженнях на кордоні з Росією — безцінно”, — йдеться у повідомленні. 

Бойові інженери також успішно проклали проходи в мінних полях і перепонах противника на Курщині, забезпечивши можливість наступу підрозділів Сил оборони України вглиб російської території.

Нагадаємо, на Одещині затримали посадовців міграційної служби, вони заробляли на іноземцях. Слідство встановило, що обвинувачені вимагали у громадянина Молдови 20 тисяч доларів в обмін на допомогу, щоб уникнути депортації.