ВСЕСВІТ

У Польщі 18-річна українка викинула новонароджену дитину у смітник: подробиці

Судмедексперти поки що не виявили причини смерті немовляти, але не виключають можливі фактори, такі як задушення, кровотеча або інфекція.

У Польщі 18-річна уродженка України викинула свою новонароджену дитину у сміттєвий бак. Про це повідомляє видання inpoland. Тіло немовляти було знайдено у сміттєвому контейнері на автобусній зупинці у місті Бжезини. Виявив його пасажир, який чекав на автобус.

За даними окружної прокуратури Мінська-Мазовецького, жінка народила дитину у робочому хостелі, де у неї стався крововилив. Відразу після процесу пологів вона загорнула немовля в плівку і позбулася його, кинувши в сміттєвий бак.

Вказується, що правоохоронці затримали трьох родичів українки, включаючи її сестру, хлопця та двоюрідного брата, всі вони були молодші 20 років. Вони підозрюються в тому, що перешкоджали слідству шляхом позбавлення слідів крові та чищення матраца. Усім затриманим заборонено залишати країну.

Керівник прокуратури Мінсько-Мазовецького району, Магдалена Вечорек, повідомила, що 18-річна українка, яка прибула до Польщі два місяці тому, почала народжувати вночі.
Мати дитини каже, що не знала про свою вагітність. Судмедексперти поки що не виявили причини смерті немовляти, але не виключають можливі фактори, такі як задушення, кровотеча або інфекція. Жінку звинуватили у вбивстві дитини, проте кваліфікація звинувачення може змінитись після психіатричної експертизи.

Читайте також: У Києві обрали запобіжний захід підозрюваному у вбивстві пенсіонера на АЗС

Раніше повідомлялося, що в Києві на АЗС чоловік розстріляв водія: підозрюваного затримано. Поліція затримала підозрюваного у вбивстві на автозаправці у Святошинському районі.