ВСЕСВІТ

Держдеп США ознайомився з ключовими “елементами” плану перемоги Зеленського

Під час нещодавнього візиту до Києва представники Держдепартаменту США ознайомилися з основними складовими плану перемоги України.

Представники Державного департаменту США ознайомилися з основними елементами плану перемоги України під час їхнього нещодавнього візиту до Києва. Про це заявив офіційний представник Держдепу Метью Міллер на брифінгу.

Читайте також: Понад 1 100 окупантів, 25 артсистем та 6 танків: Генштаб оновив втрати армії РФ за добу

«Під час нашого візиту до Києва минулого тижня нам представили ключові елементи плану, і так, ми згодні з позицією Лінди Томас-Грінфілд (постійний представник США при ООН, — ред.). Президент Володимир Зеленський висловив бажання незабаром представити цей план президенту Джо Байдену, і ми з нетерпінням очікуємо цієї зустрічі, щоб обговорити подальші кроки», — зазначив Міллер.

Водночас він утримався від коментарів щодо можливих термінів реалізації плану, наголосивши, що саме Зеленський визначатиме деталі та часові рамки.

Нагадаємо, у Росії скаржаться на масовану атаку дронів: кажуть, що знищили 54 БпЛА. У заяві відомства не згадали про Тверську область, де відбулася атака на склад боєприпасів, що призвело до займання та гучної детонації.