ВСЕСВІТ

На атакованому складі в Торопці зберігались ракети, в тому числі балістика

Також поблизу цього міста в Росії розташовані кілька військових частин.

На території складу в місті Торопець, Тверська область, Росія, яке вночі зазнало нападу дронів, зберігалися ракетні системи ЗРК «Град», комплекси С-300 та С-400, а також балістичні ракети «Іскандер». Про це повідомив голова Центру протидії дезінформації при Раді національної безпеки та оборони, Андрій Коваленко.

Нагадаємо, що на складі виникла масштабна пожежа. Коваленко також уточнив, що на складах недалеко від Торопця почали формувати запаси корейських ракет KN23. Також поблизу цього міста в Росії розташовані кілька військових частин.

Місцева влада повідомила про падіння уламків на військову частину, розташовану в Торопці, там базуються військові частини 54169 ТТ і 11777. Слід зазначити, що місто знаходиться на заході Росії, приблизно за 400 кілометрів на захід від Москви.

Раніше повідомлялося, що в Росії скаржаться на масовану атаку дронів: кажуть, що знищили 54 БпЛА. У заяві відомства не згадали про Тверську область, де відбулася атака на склад боєприпасів, що призвело до займання та гучної детонації.