УКРАЇНА

Уламки «Шахеда» травмували жінку в Київській області

Крім того, в області зафіксовано пошкодження п’яти автомобілів та п’яти приватних будинків.

Внаслідок падіння уламків збитого ворожого безпілотника на Київщині постраждала жінка, її доправили до лікарні. Про це повідомив голова Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко у Telegram.

«На жаль, внаслідок падіння уламків збитих цілей поранено жінку. Вона госпіталізована в одну з медустанов області, надається вся необхідна допомога», — наголошується в повідомленні. Як зазначив Кравченко, пошкоджень житлових чи об’єктів критичної інфраструктури не зафіксовано.

Станом на 8:30 в області зафіксовано пошкодження п’яти автомобілів та п’яти приватних будинків. Внаслідок обстрілу було вибито двері та вікна, пошкоджено фасади та дахи. Також у чотирьох районах виникли загоряння трав’яного настилу та лісової підстилки. Усі пожежі було оперативно ліквідовано.

Читайте також: У Польщі тривають пошуки уламків «Шахеда», яким РФ атакувала Україну

Раніше повідомлялося, що у Кривому Розі, у Хмельницькій та Кіровоградській областях прогриміли вибухи. У неділю ввечері зафіксовано рух ворожих ударних безпілотників із північно-східного напрямку, згодом вони дісталися заходу України.