УКРАЇНА

Зеленський оновив склад РНБО: нові члени та кадрові зміни

Володимир Зеленський підписав указ про новий склад Ради національної безпеки та оборони України.

У п’ятницю, 13 вересня, президент України Володимир Зеленський підписав указ, яким вніс зміни до складу Ради національної безпеки і оборони. Указ опублікований на сайті глави держави.

“Ввести до персонального складу Ради національної безпеки та оборони України таких осіб: міністр закордонних справ Андрій Сибіга, міністр з питань стратегічних галузей промисловості України Герман Сметанін, віцепрем’єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України, міністр юстиції України Ольга Стефанишина”, — йдеться у документі.

Також Зеленський вивів зі складу Ради національної безпеки і оборони колишнього міністра закордонних справ Дмитра Кулебу та колишнього міністра з питань стратегічних галузей промисловості, які були звільнені напередодні. Документ зазначає, що указ набирає чинності з дня його опублікування.

Нагадаємо, у Мукачево чоловік вдарив військового пляшкою: у ТЦК прокоментували. 12 вересня в Мукачево стався інцидент, коли агресивний чоловік вдарив пляшкою по голові офіцера ТЦК.