УКРАЇНА

РВА: росіяни знаходяться за 7 км від Покровська

Окупанти активно використовують керовані авіаційні бомби та ракети С-300, а також починають застосовувати ствольну артилерію у східних регіонах міста.

Володимир Замотаєв, голова Покровської районної військової адміністрації, повідомив, що російські окупанти вже знаходяться за 7 кілометрів від Покровська. Про це він розповів у ефірі Громадського радіо.

«За офіційною інформацією, ворог знаходиться на відстані майже 7 км від міста Покровська. Дуже відчутними є активні бойові дії, особливо в нічний час. Дуже голосно, тому що відстань дуже мала», — зазначив Володимир Замотаєв.

Голова Покровської районної військової адміністрації також повідомив, що росіяни активно використовують керовані авіаційні бомби та ракети С-300, а також починають застосовувати ствольну артилерію у східних регіонах Покровська. Він звернув увагу на те, що ситуація у сусідньому Мирнограді є дуже небезпечною. «Росіяни активно використовують керовані авіаційні бомби, вже дострілюють ствольною артилерією в крайні райони міста, ракети С-300. Вже не говорю про Мирноград, там дуже небезпечно», — підсумував Володимир Замотаєв.

Читайте також: У Покровську зведено кілька ліній оборони

Нагадаємо, Росіяни зруйнували міст між Покровськом та Мирноградом. Відомо, що за останню добу російські війська двічі атакували ключові об’єкти в регіоні.