УКРАЇНА

Росія вдарила по житловому кварталу Харківщини: двоє загиблих

Російські війська 12 вересня двічі обстріляли село Борова в Ізюмському районі Харківської області.

Російська армія 12 вересня двічі обстріляла село Борова Ізюмського району Харківської області. Влучення відбулося по житловому кварталу. Про це повідомив очільник ОВА Олег Синєгубов у Telegram.

Вперше ворог влучив у житловий двоповерховий будинок вранці. Вибухом було зруйновано центральну частину будівлі та виникла пожежа. Під час проведення рятувальних робіт співробітники ДСНС врятували 86-річну жінку, яка опинилася під завалами будинку. Зараз вона перебуває в лікарні, повідомляє обласне управління ДСНС.

Росіяни завдали другого удару близько 12:40. Відомо, що це були касетні боєприпаси
“Постраждала 64-річна жінка, вона госпіталізована до лікарні. Також поранення отримав цивільний чоловік, дані встановлюються. Є загорання будинків та магазинів”, — написав Синєгубов.

Згодом Синегубов уточнив, що кількість жертв зросла до семи. До того ж, повідомляється про двох загиблих — чоловіка і жінку, чиї тіла витягли з-під завалів рятувальники.

“Ворог застосував тактику подвійного удару. Бив касетними боєприпасами по житловому кварталу, горить не менше пʼяти будинків”, — додав він.

Нагадаємо, ворожий дрон пролетів поблизу Хмельницької АЕС під час нічної атаки. Під час чергової нічної атаки, російський дрон «Шахед» пролітав поблизу Хмельницької АЕС, але був збитий українською ППО.