ВСЕСВІТ

Росію знову атакують дрони: що відомо

Повідомляється, що над аеродромом Оленья, де розташовані літаки стратегічної авіації, які використовуються для обстрілу українських міст, зафіксовано дрони.

У Мурманській області Росії знову зареєстровані повідомлення про напад дронів. У зв’язку з цим у двох аеропортах запроваджено режим «Килим». Про це повідомляє російська преса 12 вересня.

Зокрема, діяльність аеропортів Мурманська та Хібін (Апатити) припинено. За попередніми даними, причиною стало побоювання можливої ​​атаки безпілотників. В результаті рейси затримуються як під час вильоту, так і при посадці. Деякі російські медіа повідомляють про те, що над аеродромом Оленья, де розташовані літаки стратегічної авіації, які використовуються для обстрілу українських міст, зафіксовано дрони.

Повідомляється, що двох безпілотників було збито в районі цього аеродрому, що знаходиться за 7 км від його території. У регіоні також спостерігається висока активність розвідувальної авіації від кордону Фінляндії, Швеції та Норвегії.

Читайте також: Безпілотники підірвали НПЗ у Москві

Нагадаємо, У РФ скаржаться на чергову атаку безпілотників на аеропорт. Відомо, що внаслідок дронової атаки зафіксовано пошкодження на території аеропорту у Калузі.
За повідомленнями в соцмережах, два дрони були збиті на підльоті до міжнародного аеропорту в Калузі, а ще два — в області.