ВСЕСВІТ

У Кремлі обурились, що Трамп і Гарріс на дебатах говорили про Путіна

Речник Путіна також відмітив, що незалежно від партійної приналежності кандидатів, у США зберігається негативне та недружнє ставлення до Росії.

Прес-секретар російського лідера, Дмитро Пєсков висловив невдоволення тим, що під час дебатів кандидатів у президенти США прізвище Володимира Путіна стало «інструментом у внутрішньополітичній боротьбі». Про це повідомляє російське агентство «Інтерфакс», посилаючись на слова Пєскова.

За словами прес-секретаря, він сподівається, що Америка дасть спокій президенту Росії. «Прізвище Путін використовується так, скажімо так, як один із інструментів у внутрішньополітичній боротьбі США, нам це дуже і дуже не подобається, і ми все-таки сподіваємося на те, що вони залишать у спокої ім’я нашого президента», — підкреслив Пєсков.

Читайте також: Пєсков: Переговори з Україною втратили актуальність

Спікер Кремля також зазначив, що незалежно від партійної приналежності кандидатів, у США зберігається негативне та недружнє ставлення до Росії.

Раніше Пєсков відреагував на дронову атаку по РФ. Росія має продовжувати військові дії проти України «щоб убезпечити себе від таких проявів».