УКРАЇНА

Циклон Annet принесе дощі та грози в Україну 12 вересня: синоптик

12 вересня Україна опиниться під впливом циклону Annet, що принесе дощі та грози майже по всій території країни.

У четвер, 12 вересня погода в Україні опиниться під впливом циклонічної системи, яка розташувалася на південному заході Європи. Центр циклону під назвою Annet знаходитиметься над територією Італії, і саме його атмосферні фронти принесуть періодичні дощі по всій країні. В окремих регіонах можливі грози. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко. 

Очікується, що температура повітря в цей день буде неоднорідною. У західних областях термометри покажуть від +19 до +22 градусів. У східній частині країни зберігатиметься спека – повітря прогріється до +28+32 градусів. В інших регіонах температура варіюватиметься в межах +25+30 градусів, забезпечуючи теплу погоду.

У столиці України, Києві, також очікується дощ, який може супроводжуватися грозою. Максимальна температура повітря сягне +27 градусів, що зробить день теплим, попри можливі опади.

Загалом, 12 вересня варто підготуватися до вологої та мінливої погоди, особливо у тих регіонах, де прогнозуються дощі та грози.

Нагадаємо, Росія двічі вдарила по Костянтинівці: загинули 3 людини, ще 5 поранені. Російські війська здійснили два артилерійські обстріли по Костянтинівці, внаслідок яких загинули троє мирних мешканців і ще п’ятеро отримали поранення.