УКРАЇНА

Напад на ветерана у Смілі: поліція розслідує інцидент

У місті Сміла на Черкащині через дорожній конфлікт побили колишнього військовослужбовця. Інцидент стався після суперечки між батьками ветерана та місцевим жителем.

В місті Сміла на Черкащині побили колишнього військовослужбовця через дорожній конфлікт між батьками ветерана та місцевим жителем, а міністр внутрішніх справ Ігор Клименко пообіцяв жорстку реакцію з боку правоохоронних органів. Про це повідомляють Суспільне новини, поліція Черкащини та очільник МВС Ігор Клименко.

За даними поліції, напередодні інциденту в одному з автомобілів їхали батьки колишнього військовослужбовця, а в іншому — жителі Сміли. Суперечка виникла через те, що один з водіїв створив аварійну ситуацію.

Про те, що сталося, батьки розповіли синові, колишньому військовослужбовцю, а також згадали, що бачили автомобіль, який їх «підрізав», у селі Ташлик.

Так син вирішив розібратися з водієм, але коли він приїхав на місце події, то не знайшов водія. Натомість він зняв номерний знак автомобіля і написав пост у соціальних мережах з проханням допомогти встановити особу власника.

Після того, як водій Hyundai побачив інформацію в соціальних мережах, він зв’язався з чоловіком і домовився про зустріч, під час якої конфлікт між ними переріс у бійку.

На опублікованому в соціальних мережах відео колишнього військовослужбовця б’ють і змушують вибачатися. На відео видно сліди побоїв.

На конфлікт відреагував міністр внутрішніх справ Ігор Клименко, який заявив, що це ганебна ситуація.

«Все, що відбулось, отримає належну і жорстку реакцію правоохоронців. Вже розпочато кримінальне провадження. Всі факти будуть встановлені. Голова Нацполу доповів мені про перші результати та розпочату службову перевірку щодо дій (чи, вірніше, можливої бездіяльності) місцевих поліцейських», — повідомив Клименко.

Нагадаємо, РФ уночі атакувала Черкащину: що відомо. За попередньою інформацією, знищено 14 російських БПЛА. Однак є кілька влучань, а також наслідки через падіння уламків.