ЗАПОРІЖЖЯ

З російського полону повернули чотирьох мешканців Запорізької області

У середу, 17 липня, відбувся обмін військовополоненими. Додому повернулись 95 захисників України, серед них є і мешканці Запорізької області.

Про це повідомив Іван Федоров, очільник Запорізької обласної військової адміністрації.

Вчора з російського полону повернулись четверо мешканців Запорізької області. Це оборонці з Національної гвардії та Збройних сил України.

«Бажаю кожній родині дочекатися повернення свого захисника! Дякую всім, хто долучається до організації обмінів», – написав Іван Федоров.

Як повідомили у Координаційному штабі з питань поводження з військовополоненими, всі звільнені з російського полону чоловіки – 88 рядових та сержантів, семеро офіцерів.

«Чимало українських бійців, які повертаються, потерпають від наслідків поранень та мають хронічні захворювання, які потребують тривалого лікування. Більшість з них знаходилася в полоні країни-агресорки з 2022 року. Також серед 95 звільнених є оборонець, який вважався зниклим безвісти», – йдеться в повідомленні.

Ворог завдав понад 400 ударів за добу по Запорізькій області: є поранені


Читайте також:

Російська пропаганда поширила фейк про те, що ЗСУ цілеспрямовано атакували підстанцію Запорізької атомної електростанції

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp 

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!