УКРАЇНА

Буданов спрогнозував, скільки ще триватиме наступ росіян

За будь-яку ціну росіяни намагаються показати, що вони досягають своєї мети, незважаючи ні на що, вважає очільник ГУР.

Із урахуванням подій, які відбулись на фронті у серпні, Росія майже припинила наступ на всіх ділянках, окрім напрямку головного удару. Про це заявив очільник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов в інтерв’ю Радіо Хартія.

 

«Ми це казали раніше, що натиск росіян буде максимальним до серпня. В серпні будуть переглянуті плани: або трохи продовжиться, або буде призупинка. У серпні сталося кілька інших подій, і росіяни разом з тим припинили наступ майже на всіх ділянках, окрім напряму головного удару. У них вже зворотна логіка як то кажуть, починає працювати: за будь-яку ціну показати, що вони досягають своєї мети, незважаючи ні на що, тому туди кинуте все, що є», — розповів він.

 

Буданов зазначив, що всі події — це певні алгоритми, дуже рідко буває форс-мажор, просто не завжди люди знають про ці алгоритми, але насправді все відбувається спрогнозовано.  

 

Очільник ГУР додав, що зимою росіяни не «так сильно люблять воювати».

 

 

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp