ЗАПОРІЖЖЯ

Спортсмен з Запоріжжя виборов «бронзу» на Паралімпіаді

Ще одну медаль в скарбничку України приніс спортсмен із Запоріжжя Максим Ніколенко. Він виборов третє місце на Паралімпіади-2024 у чоловічому настільному тенісі.

Про це повідомляє «Суспільне Спорт».

Спортсмен розпочав виступ у чоловічому турнірі з настільного тенісу зі стадії 1/8 фіналу. Максим здолав іспанця Алехандро Діаса (3:0) та француза Клемана Бертьє (3:2).За крок до фіналу Ніколенко поступився китайцю Шуаї Жао з рахунком 2:3.

Попри це, тенісист автоматично виборов бронзову нагороду Паралімпіади-2024, яка стала другою для України в цьому виді спорту.

«Ще одна медаль від запоріжця в скарбничку української збірної на Паралімпіаді-2024! Бронза у Максима Ніколенка у змаганнях з настільного тенісу в індивідуальному заліку. Пишаюся нашими!», – написав Іван Федоров, голова Запорізької обласної військової адміністрації.

«Загалом Україна отримала вже чотири престижні олімпійські нагороди від нашого міста: дві бронзи, срібло та золото. В ці важкі часи наші спортсмени доводять: нічого неможливого немає. Наполегливість і дисципліна дають результат»,- додала Регіна Харченко, виконуюча обов’язки міського голови.

Як раніше повідомляв «Перший Запорізький», на Паралімійських іграх у Парижі Запорізьку область представляють сім спортсменів. Зокрема, запорізький спортсмен допоміг Україні здобути бронзу на Паралімпійських іграх у Парижі. Марія Помазан виборола золоту медаль у змаганнях зі штовхання ядра.

Отримав важке поранення, але після протезування повернувся на фронт: під час бою загинув мешканець Запорізької області


Читайте також:

Снаряд поцілив по будинку: наслідки ворожих ударів по Запорізькій області 5 вересня, — ФОТО

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp 

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!