ВСЕСВІТ

Трамп відреагував на заяву Путіна про підтримку Гарріс

В США вважають, що висловлювання Путіна демонструють «глузування та інтриганство» російського диктатора, оскільки він «не завжди каже те, що думає».

Кандидат у президенти Сполучених Штатів Америки від Республіканської партії Дональд Трамп сказав, що не може визначитись — Путін зробив йому послугу чи образив, коли заявив, що вболіватиме за Гарріс на прийдешніх президентських виборах у США. Про це Трамп сказав під час виступу в Економічному клубі Нью-Йорка у четвер, 5 вересня, вказує Foxnews.

Кандидат на посаду президента Штатів зізнався, що не знає, як оцінювати висловлювання глави Кремля.

«Він підтримав Камалу. Я не знаю, що саме говорити у зв’язку з цим. Не розумію, чи я ображений чи він, навпаки, зробив мені послугу», — сказав Трамп.

Нагадаємо, що російський диктатор Путін заявив, що країна-агресор «підтримуватиме» кандидатку на пост президента США від Демократичної партії Камалу Гарріс. Диктатор заявив, що раніше «фаворитом» у РФ був президент США Джо Байден, який не братиме участі у президентських перегонах.

Путін також зазначив, що у Гарріс «заразливий сміх», отже, у неї «все добре». Російський президент зазначив, якщо у Гарріс все добре, то він сподівається на пом’якшення санкцій щодо РФ у разі її перемоги.

Білий дім відреагував на заяву голови Кремля, який сказав, що симпатизує Гарріс, як кандидату у президенти США. У Вашингтоні такі слова розцінили, як втручання у вибори. 

Раніше у Росії підвели підсумки президентства Джо Байдена. На думку речника Кремля Дмитра Пєскова, стосунки між Росією і США на історично низькому рівні і «перспектив для виходу на траєкторію зростання поки ніяких». Але коли адміністрацію Білого дому очолив Джо Байден, чаша терпіння Москви «переповнилася».

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp