УКРАЇНА

Ракетний удар по Полтаві: кількість жертв зросла до 55, рятувальні роботи тривають

У Полтаві внаслідок російського ракетного удару кількість загиблих зросла до 55 осіб, 328 людей постраждали.

Станом на сьогоднішній день кількість загиблих внаслідок російського ракетного удару по навчальному закладу в Полтаві зросла до 55 осіб. Вибух, що стався, призвів до часткового руйнування шестиповерхової будівлі навчального корпусу. За офіційними даними, 328 людей зазнали поранень різного ступеня тяжкості. Є підозри, що під завалами все ще можуть залишатися люди. Про це повідомляють у ДСНС.

На місці трагедії тривають пошуково-рятувальні роботи, які ускладнюються через масштаб руйнувань. Рятувальники вже розібрали та вивезли понад 2 тисячі тонн будівельного сміття, але ще велика кількість уламків блокує доступ до окремих частин зруйнованої будівлі.

Під час проведення рятувальних робіт враховується безпекова складова через можливу загрозу нових атак. Триває евакуація постраждалих, надання медичної допомоги та стабілізація ситуації в районі ураження.

Нагадаємо, ракета летіла близько 3 хвилин: Зеленський про удар по Полтаві. Президент України розповів, що люди не встигли спуститися у бомбосховище, адже ракета, яку випустила Росія, летіла близько 3 хвилин.