УКРАЇНА

РФ цілеспрямовано вдарила по об’єктах «Укрзалізниці»: що відомо

Зазначається, що було здійснено атаку на інфраструктуру та рухомий склад у Сумській та Дніпропетровській областях.

У ніч із 2 на 3 вересня російські війська здійснили масштабну атаку на об’єкти «Укрзалізниці». Попри серйозні пошкодження, усі пасажирські рейси продовжили функціонувати згідно з розкладом. Про це повідомляє прес-служба УЗ.

«Зокрема, була атакована інфраструктура та рухомий склад у Сумській та Дніпропетровській областях. На щастя, обійшлося без жертв», — наголошується в повідомленні. Увечері 2 вересня внаслідок артилерійського обстрілу Покровська було пошкоджено будинок співробітника «Укрзалізниці» – машиніста локомотивного депо. Це місто відіграє ключову роль організації евакуації громадян і функціонує під постійними атаками противника.

Читайте також: Зеленський: Обмінний фонд поповнено на 600 осіб

Співробітник та його дружина, яка також працює у профспілці, отримали поранення та були госпіталізовані. Як повідомляється в прес-службі УЗ, усі пасажирські рейси продовжують курсувати згідно з розкладом.

Раніше повідомлялося, що Сили оборони збили 27 «Шахедів» над Україною. Повідомлень про руйнування або постраждалих внаслідок падіння БПЛА не надходило. Два безпілотники попрямували у бік Білгородської області (РФ) та тимчасово окупованого Донбасу.