ЗАПОРІЖЖЯ

Школи в окупації: на тимчасово захоплених територіях ворог навчає вчителів виявляти «проукраїнських дітей»

На тимчасово окупованих територіях росіяни провели семінар серед вчителів щодо виявлення дітей, які «потенційно підтримують Україну».

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

Окупанти назвали це «девіантною поведінкою». Педагогів вчили тому, куди звертатись, якщо вони виявили «не лояльних дітей», та як через них дізнаватися про погляди їхніх батьків.

«Фактично ворог планує через дітей дізнаватись про проукраїнських рух і не розуміє, що такими є більшість населення на тимчасово окупованих територіях. Центр національного спротиву закликає провести бесіди з дітьми вдома», — йдеться у повідомленні.

Раніше повідомлялось, що з 1 вересня в окупованих школах Запорізької області запровадили нововведення, спрямовані на посилення пропаганди та ще більшу мілітаризацію дітей.

Нагадаємо, на окупованій частині Запорізької області російські загарбники взялися «за викорінення проукраїнського екстремізму» серед школярів.

Набрали кілька десятків маргіналів: окупанти провалили вербування до лав російської армії на окупованій частині Запорізької області


Читайте також:

Життя в Гуляйполі: росіяни застосовують запалювальні боєприпаси та додали обстріли з бойових дронів, — ФОТО, ВІДЕО

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp 

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!