УКРАЇНА

Безугла вийшла зі складу фракції “Слуга народу”: офіційна заява

Народна депутатка Мар’яна Безугла оголосила про вихід зі складу фракції «Слуга народу» через моральні та політичні розбіжності, зокрема після конфлікту з Комітетом демократичного цивільного контролю.

Народна депутатка Мар’яна Безугла вийшла зі складу фракції «Слуга народу». Її заяву зачитав віце-спікер Верховної Ради Олександр Корнієнко на засіданні 17 липня. Сама Безугла повідомила про це у Telegram-каналі.

Читайте також: Харківщина під атакою: російські війська обстріляли житлові райони та ферми

“Більше не маю моральних сил асоціювати себе з фракцією навіть формально. Надіслала заяву про вихід з парламентської фракції «Слуга Народу». Остаточно”, — написала Безугла.

Вона пояснила своє рішення, зокрема, тим, що після відкритого конфлікту з Комітетом демократичного цивільного контролю найбільше нападок вона зазнала від членів своєї «рідної» фракції.

У свою чергу, колега Безуглої по фракції Ольга Василевська-Смаглюк, коментуючи ситуацію, пожартувала: «Мар’яна Безугла вийшла з фракції «Слуга народу». Епоха пройшла».

Нагадаємо, у січні Безугла вже подавала заяву про вихід із фракції «Слуга народу», але її нібито відхилили через неналежне оформлення.

Раніше повідомляли, що Мар’яна Безугла розкритикувала діяльність Повітряних сил ЗСУ. Народна депутатка Мар’яна Безугла висловила серйозні зауваження щодо діяльності регіональних командувань Повітряних сил Збройних сил України.